3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Kupon belli ama talihli ortada yok

Eskişehir’de, Sayısal Loto’dan tek başına yaklaşık 2.5 trilyon lira kazanan talihlinin kuponunu, Emniyet Müdürlüğü karşısındaki bayiye yatırdığı ortaya çıktı. Sayısal Loto’nun cumartesi günü gerçekleştirilen 432. hafta çekilişinde, geçen haftadan devreden ikramiyeyle birlikte "8, 17, 31, 41, 42, 46" numaraları doğru bilerek 2.5 trilyon lira (2 milyon 499 bin YTL) kazanan Eskişehirli talihli ortaya çıkmadı.

Talihlinin kuponunu, Arifiye Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan 35 No’lu Sayısal Loto Bayii’ne yatırmış olması, ikramiye kazanan kişinin polis memuru olabileceği ihtimalini ortaya çıkardı.

Can TEKEL Bayii sahibi Selçuk Kızılırmak (43), müşterisine ikramiye çıktığı için mutlu olduğunu ifade ederek, "Hayırlı uğurlu olsun. İkramiyeyi çarçur etmesin. Talihlinin kim olduğunu bilemeyiz. Ancak, genelde müşterimiz sabit müşteridir. Muhakkak tanıdığım biridir. Talihli samimi dostlarımdan birisi ise daha mutlu olurum. Emniyet Müdürlüğü karşımızda olduğu için polis memurlarının da sürekli Sayısal Loto oynadıkları yer burasıdır. Talihlinin polis olma ihtimali de var" dedi.

Milli Piyango İdaresi Genel Merkezi’nin Sayısal Loto talihlisinin kuponunu kendi bayisinden yatırdığını bildirdiğinde ilk etapta inanamadığını anlatan Kızılırmak, "Çevremizden şaka yapıyorlar zannettim. Kesinlik kazandıktan sonra arkadaşlara haber verdim. 9 yıldan bu yana ilk defa bu kadar büyük bir ikramiye kazandırdım. Talihlinin gönlünden bir şey koparsa, onun bileceği şey" diye konuştu.

Bu arada talihlinin kuponunu Can TEKEL Bayii’nde oynadığını öğrenen müşterileri, bayiye akın etti. Yıllardır aynı bayiden Sayısal Loto oynayıp hiç ikramiye kazanamadıklarını belirten vatandaşlar, 2.5 trilyon liranın kendilerine çıkmamasının üzüntüsünü yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2005 Pazartesi 12:03:35
Güncelleme :21 Şubat 2005 Pazartesi 12:06:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?