6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Kuş merakı başına dert açtı

Eskişehir'de bir parkta gördüğü yavru bir kuşu yakalamak için ağaca tırmanan çocuğun bacağı iki dalın arasında sıkıştı. Talihsiz çocuğun bacağını polisler krikoyla kurtardı.

Uluönder Mahallesi Rasim Kara Parkında arkadaşı ile oyun oynayan Samet G. (13), yavru bir kuşu yakalamak için ağaca tırmandı. Kuşu yakalayamayan Samet G., ağaçtan inmek isterken birden kayınca ayağı iki dalın arasında sıkıştı. Çocuğun bağırmasını duyan park görevlileri olayı polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, acı içinde kıvranan yaramaz çocuğun bacağını dalların arasına koyduğu krikoyla açarak kurtardı.

Çocuğun bacağında sıkışma sebebiyle problem olabilme ihtimaline karşı 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi. Parka gelen sağlık ekipleri, çocuğa ambulansta müdahalede bulundu. Sağlık durumu iyi olduğu belirlenen Samet evine gönderildi.

Park görevlileri, çocuklara defalarca ikazda bulunduklarını belirterek, "Ancak bu çocuk bizi dinlemedi, ağaca çıktı. Bir anda acı ile bağıran çocuğun yanına gittiğimizde korktuğumuz başımıza geldi. Samet'in ayağı iki dalın arasına sıkışmıştı. Polise haber verdik, sağolsun gelip kurtardılar" dedi.

Kuş yüzünden bacağı iki dalın arasında sıkışan Samet G., bir daha ağaca çıkmama sözü verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 16:42:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?