3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Liseliye 'pitbull'lu işkence!

LİSE ÖĞRENCİSİNE 'PİTBULL'LU İŞKENCE

Eskişehir'de, "Neden bizim mahallede dolaşıyorsun?" diyerek zorla metruk bir eve götürdükleri lise öğrencisine 'pitbull' cinsi köpekle işkence yaptıkları iddia edilen 4 gençten 3'ü yakalandı.

İddiaya göre Alanönü Mahallesi'ndeki bir parkta oturan Turgut Reis Endüstri Meslek Lisesi 1. sınıf öğrencisi T.P.'nin (16) yanına gelen A.D. (22), S.K. (20), S.K. (23) ve henüz ismi belirlenemeyen bir kişi, "Neden buralarda geziyorsun, mahalledeki bisikletleri yoksa sen mi çalıyorsun?" dedi. Şahıslar, T.P.'yi yanlarındaki 'pitbull' cinsi köpeği saldırtma tehdidiyle Kurtuluş Mahallesi'ndeki daha önce bir cinayetin işlendiği tek katlı metruk eve götürdü. Şüphelilerin burada darp ettikleri T.P.'nin üzerine

köpeği salıp işkence yaptıktan sonra kaçtıkları öne sürüldü. Vücudunun muhtelif yerlerinden yaralanan T.P., cep telefonuyla "155 Polis İmdat" hattını arayarak yardım istedi. Olay yerine gönderilen 112 Acil Servis ekibi, T.P.'yi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Eşkal doğrultusunda A.D., S.K. ve S.K.'yi yakalayan polis, diğer şüpheliyi de gözaltına almak için çalışma başlattı.

Gözaltına alınan şüphelilerin, sorgularının ardından, "kasten yaralama, hürriyeti tahdit ve işkence" suçlarını işledikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 12:08:02
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 12:39:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?