5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Lösemili çocuklara moral

ÜMİT KARAN'DAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA MORAL

Eskişehirspor kaptanı Ümit Karan, bir hastanedeki ilköğretim okulunda eğitim gören iki çocuğa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirip moral verdi. Karan, ziyaret ettiği çocuklardan Hasan'ın, "O kadar sene geçti hiç değişmemizsin Ümit ağabey" sözüyle kendisi de moral buldu.

Karan, Galatasaray'da forma giydiği dönemden bu yana kendisinin hayranı olan, üç yıldır lösemi tedavisi gören ilköğretim 5. sınıf öğrencisi Hasan Arslan ile bir senedir aplastik anemi tedavisi gören ilköğretim 8. sınıf öğrencisi Murathan Yönlüer'i eğitim gördükleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı arefesinde karşılarında çok sevdikleri Eskişehirspor kaptanı Ümit Karan'ı gören çocuklar, büyük sevinç

yaşadılar. Karan, bir süre sohbet ettiği çocuklara birer imzalı forma hediye etti. Karan'ın moral verdiği çocuklardan Hasan Arslan'ın "O kadar sene geçti hiç değişmemişsin Ümit ağabey" sözü gülüşmelere sebep oldu. Ümit Karan, "Halen çok yakışıklıyım değil mi ?" diye karşılık verdiği Hasan'a, Eskişehirspor'un Galatasaray'ı iki maçta da yendiğini hatırlattı. Hasan ile Murathan'a moral verirken kendisi de moral bulan Karan, "Böyle günler bizim için çok önemli günler. Bizler topluma mal olmuş insanlar,

futbol camiası olarak bu tarz yardımlarda bulunuyoruz. Burada en önemli şey, manevi desteğimizi sürdürmek. Bunlar da bizim çocuklarımız. Çok zor bir hastalıkla mücadele ediyorlar ve onların yanında olmak zorundayız. Burada olmak beni gururlandırıyor. Çocuk bayramında çocukları unutmayalım, her zaman destek olalım" diye konuştu.

Karan, Hasan ile Murthan'a kendilerini antrenmana götürme sözü de verip, "Giydikleri formaları idmanda terleteceğiz" diye konuştu.

Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar da Ümit Karan'a kendilerini ziyaret ettiği için teşekkür ederek, başarılar dilediler.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 12:48:03
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 18:20:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?