6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Mahalle sakinlerinden trafik eylemi

Eskişehir'de, sık sık yaşanan trafik kazalarına engel olmak için yola hız kesici kasis yapılmasını isteyen bir grup mahallesi sakini eylem yaptı.

Ertuğrulgazi Mahallesi Beşevler mevkiinde bulunan Şahin Caddesi'nde sık sık trafik kazaları olmasından etkilenen bir grup mahalle sakini, cadde üzerinde toplanarak protesto gösterisi yaptı.

4 gün önce yolun karşısına geçmek isterken yaralanan Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu öğrencisi Samet Can'ın annesi Muhsine Can, yetkililerden bu caddeye araçların hızlı gitmelerine engel olmak için hız azaltıcı kasisler yapılmasını istediklerini belirterek, "Ancak bizim uyarılarımızla kimse ilgilenmedi. Şahin Caddesi işlek bir yol ve araçlar çok hızlı gidiyor. Çocuklarımız karşıdan karşıya geçerken gelen araçların hızını hesap edemiyor, yola fırlıyorlar ve kazalar oluyor. Okulun da bulunduğu caddeye belli aralıklarla kasis yapılmasını istiyoruz. Başka canlar yanmasın. Yetkililerden sesimizi duymalarını istiyoruz" diye konuştu.

Gösteri, olaysız olarak sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 13:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamdi IP: 88.250.20.xxx Tarih : 25.06.2008 19:01:27

belediye işine geldıgı yerlerı yapar lafla sozle olmaz bakacak nerede nufus cok nereden daha fazla oy cıkar heemen oralara