6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Mehmet Tersi Spor Salonu açıldı

Eskişehir'in Odunpazarı Belediyesi, Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi'nin adını bir spor salonuna verdi.

Belediye, ulusal ve uluslararası bir çok yarışmada Türkiye'yi başarı ile temsil eden, bir çok rekor kıran ve 1987 yılında Londra Maratonu'nda elde ettiği derece ile halen Türkiye ve Balkanlar'ın en iyi derecesine sahip olan Atletizm Federasyonu Başkanı Terzi'nin adını, Ihlamurkent'te inşa edilen spor salonuna verdi.

13 Ekim pazartesi günü açılışı yapılacak spor salonunu gezen Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi'ye, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı bilgi verdi. Terzi, adının spor salonuna verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Sakallı'ya teşekkür etti.

Basketbol, voleybol, tenis ve aerobik gibi spor branşlarında hizmet verecek olan spor salonunun, bin seyirci kapasiteli olduğunu kaydeden Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise, "İnsanlara sadece öldükten sonra değil, yaşarken de değer verilmeli. Atletizm Federasyonu başkanımız Mehmet Terzi, Eskişehir'den yetişen, ulusal ve uluslararası alanda ülkemizi bir çok kez başarı ile temsil eden, değerli bir sporcumuz ve spor adamımız. 150 uluslararası yarışmada şampiyonluklar kazanan Terzi, şimdi Türk atletizminin başarısı için çalışıyor. Şehrimizde yetişen böylesine değerli bir spor adamının ismini, yeni yaptırdığımız spor salonuna vermek bizim için gurur verici" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 21:47:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?