5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Melike'nin okulunda yas

ANNE VE BABASIYLA BİRLİKTE ÖLDÜRÜLEN MELİKE'NİN SIRASINA KARANFİL

Eskişehir'de üniversite öğrencisi ağabeyinin, anne ve babasıyla birlikte öldürdüğü iddia edilen lise öğrencisi Melike'nin sırası, arkadaşları tarafından karanfillerle donatıldı.

Yunus Emre Lisesi 11. sınıf öğrencisi Melike B.'nin (18), önceki gün evlerinde anne ve babasıyla birlikte öldürüldüğü haberi, okulunu da yasa boğdu.

 Melike B.'nin arkadaşları, sınıfında boş kalan sırasına "Seni asla unutmayacağız, kalbimizde yaşatacağız" yazılı not ile fotoğrafını ve karanfiller bıraktı. Melike B.'nin arkadaşları, "Hepimiz çok üzüldük, Melike'nin sırasını çiçeklerle donattık. Dualarımızla Melike'yi yalnız bırakmayacağız. Başımız sağolsun, mekanı cennet olsun" dedi.

Öte yandan Melike'nin arkadaşları, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta grup kurdu.

Önceki gün Alanönü Mahallesi Babür Sokağı'ndaki Sema Apartmanı'nın 5. katında çıkan yangında, NATO Petrol Hattı Tesisleri'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan babası Ali İhsan B. (47), annesi Nuray B. (43) ile birlikte zehirlenerek hayatını kaybettiği sanılan Yunus Emre Lisesi 11. sınıf öğrencisi Melike B.'nin (18), Ankara Gazi Üniversitesi öğrencisi ağabeyi M.B. (23) tarafından öldürüldükleri iddia edilmişti.

Emekli olunca kendisine internet kafe açma talebini reddeden babası Ali İhsan B.'yi anestezik (uyuşturucu) etkisi olan kimyevi 'kloroform' adlı maddeyle bayıltıp boğazına şırıngayla tuz ruhu zerk ederek öldürdüğü, gürültüye uyanan annesi Nuray B. ve kız kardeşi Melike B.'yi eliyle boğduktan sonra evi ateşe verdiği öne sürülen M.B., dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

ANNE VE BABASIYLA BİRLİKTE ÖLDÜRÜLEN MELİKE'NİN SIRASINA KARANFİL
ANNE VE BABASIYLA BİRLİKTE ÖLDÜRÜLEN MELİKE'NİN SIRASINA KARANFİL
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 11:40:04
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 11:47:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
merve yıldırım IP: 78.186.96.xxx Tarih : 29.03.2012 13:57:27

 mekanın ceennet olsun melikem  yunus emre sni  unutmuyorrrrrrrrrrr