6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Minibüs terörü: 3 ölü, 2 yaralı

ESKİŞEHİR’de şerit ihlali yapan bir ecza deposuna ait minibüs, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi öldü, minibüsünş şoförü ile oğlu yaralandı.

Araçta sıkışan minibüs şoförü yaklaşık bir saat süren çabadan sonra yaralı olarak çıkartıldı.


Kaza Eskişehir-Bozüyük karayolu 22’inci kilometredeki Çimsa Çimento Fabrikası önünde meydana geldi. Eskişehir yönüne giden Kamil İlkbahar yönetimindeki bir ecza deposuna ait 34 BZ 8137 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek bölünmüş yolda refüjden karşı yola girince, ters istikametten gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 VHV 95 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan 3 kişi araç içerisinde sıkışarak öldü. Minibüs şoförü Kamil İlkbahar ile yanında oturan oğlu Lokman İlkbahar yaralandı. Lokman İkbahar 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’ne kaldırıldı. Araç içerisinde ayakları sıkışan minibüs şoförü Kamil İlkbahar ise olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çabasından sonra yaralı olarak çıkartılıp ESOGÜ Hastanesi’ne kaldırıldı.

Otomobilde ölen 3 kişinin cesetleri itfaiye ekipleri tarafından çıkartılıp otopsi için ESOGÜ Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma Komutanlığı yetkilileri ölen 3 kişinin kimliklerini belirlemeye çalıştıklarını, kazayla ilgili soruşturmanının sürdürüldüğünü bildirdi.

DHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 09:07:40
Güncelleme :7 Ekim 2008 Salı 09:30:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?