5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Mühendislerden Büyükerşen’e ziyaret

YENİLİKÇİ DEMOKRAT MÜHENDİSLERDEN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’nde yönetime aday olan Yenilikçi Demokrat Mühendisler Grubu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

17 Ocak’ta yapılacak genel kurulda aday olan Yenilikçi Demokrat Mühendisler Grubu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Büyükerşen, "Genel kurulun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinin siyaset dışı tutulması, günlük siyasi çıkarlara alet edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Zaman zaman iktidarda olanların dernekleri ve sivil toplum örgütlerini ele geçirmek için girişimlerde bulunduklarını üzülerek görüyorum. Bu tür örgütlerin kuruluş amacına göre hareket etmesi, meslek gruplarına ve tüm topluma eşit hizmet sağlayabilmesi için bağımsız hareket etmesi gerekiyor” dedi.

Yılmaz Büyükerşen, ayrıca yenilikçi demokrat mühendislere yapılacak genel kurulda başarılar diledi.

Şuanki Makine Mühendisleri Odası yönetimine alternatif bir liste oluşturduklarını ifade eden başkan adayı İlker Demirgöz ise, "Başkan Büyükerşen’in Eskişehir’de yerel yöneticiliğin nasıl yapılması gerektiğini gösterdiği gibi, bizlerde oda yönetiminin nasıl yapılması gerektiğini göstermek istiyoruz. Odamıza gerçek kimliğini kazandırmak amacındayız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 12:18:04
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 18:47:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?