3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Mülkiyelilerden ağaçlandırmaya katkı

Mülkiyeliler Birliği üyeleri, Mülkiye’nin 150. kuruluş yıldönümü sebebiyle Eskişehir'in Porsuk Çayı sahiline fidan dikti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Porsuk Çayı’ndaki peyzaj çalışmaları aralıksız sürerken, Mülkiyeliler Birliği de yeşillendirme çalışmalarına katkı sağladı. Birlik üyeleri, Mülkiyenin 150. kuruluş yıldönümü sebebiyle Porsuk Çayı’nın Sümer Mahallesi kıyılarına çok sayıda fidan dikti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in de katıldığı fidan dikme faaliyetinde konuşan Mülkiyeliler Birliği Eskişehir Şube Başkanı Necdet Bilgin, "Yaptığı başarılı çalışmalarla Eskişehir’i çağdaş bir kente dönüştürdüğü için Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ediyoruz. Bizler de Mülkiye’nin 150. kuruluş yıldönümü vesilesi ile Porsuk Çayı kenarına fidanlar diktik ve bugünün anısına plaketimizi orada bululan kütüğe çaktık” dedi.

Başkan Büyükerşen ise, “150. yılında Türkiye’nin yönetiminde önemli görevler alan bütün mülkiyelilere teşekkür borçluyum. Büyükşehir Belediyesi olarak Eskişehir’de yaptığımız yenileme, geliştirme projelerine desteklemelerinden dolayı Mülkiyelilere ayrıca şükran borçluyum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 18:03:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?