5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Namaza giderken dehşeti gördü

ESKİŞEHİR'DEKİ YANGIN FACİASI

Eskişehir'de bir apartmanda çıkan ve aynı aileden 3 kişinin hayatını kaybettiği yangının, sabah namazı için camiye giden bir vatandaşın fark ettiği bildirildi.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Alanönü Mahallesi Babür Sokağı'nda 5 katlı Sema Apartmanı'nda meydana gelen olayda, söz konusu binanın en üst katındaki dairede yaşayan Ali İhsan Balaban (47), eşi Nuray Balaban (44) ve kızları Melike Balaban (18), evlerinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında hayatını yitirdi. Yangını, sabah namazı için camiye giden bir vatandaşın fark ettiği ortaya çıktı.

 Bahse konu kişinin apartmandaki dairelerinin zillerini çalarak uyandırdığı vatandaşlar, alevlerin arasında kalan komşularını kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Dairenin çelik kapısını güçlükle kıran, ancak yoğun duman sebebiyle içeriye giremeyen vatandaşlar, komşularını kurtaramamanın üzüntüsünü yaşadı. Vatandaşlar, "Kapıyı güçlükle kırdık, ancak bu kez de yoğun dumandan dolayı içeriye giremedik. Keşke komşularımızı kurtarabilseydik" dedi.

Bu arada ihbar üzerine olay yerine sevk edilen üç itfaiye ekibi, dairedeki yangını söndürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ESKİŞEHİR'DEKİ YANGIN FACİASI
ESKİŞEHİR'DEKİ YANGIN FACİASI
ESKİŞEHİR'DEKİ YANGIN FACİASI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2010 Pazar 09:31:03
Güncelleme :21 Şubat 2010 Pazar 11:08:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?