5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Narkotikten esrar operasyonu

ESKİŞEHİR VE İSTANBUL'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 17 GÖZALTI

Eskişehir ve İstanbul'da narkotik polisinin düzenlediği operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanması için operasyon başlattı. Eskişehir ve İstanbul'da eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon kapsamında 8 kişi yakalandı. Şüphelilerden 870 gram esrar ele geçirildi. Ayrıca söz konusu kişilerden uyuşturucu madde satın aldıkları tespit edilen 9 kişinin de gözaltına alındığı ve haklarında "kullanmak maksadıyla uyuşturucu madde satın almak" suçundan

hukuki işlemin başlatıldığı açıklandı. Operasyon çerçevesinde gözaltına alınan 12 şüpheli, ilk ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. "Uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu maddeleri nakletmek, satışa arz etmek ve satmak" suçundan adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan ise 3'ü tutuklandı.

Emniyet yetkilileri, özellikle uyuşturucu maddeyle anılan ve bu konuda odak haline gelen mahalleler ve bu işi meslek haline getiren ailelerin oluşturduğu suç örgütlerinin tamamen çökertilerek ortadan kaldırılmasıyla ilgili kararlı çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

ESKİŞEHİR VE İSTANBUL'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 17 GÖZALTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 12:00:02
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 15:50:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?