9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

Nuray Hafiftaş, 2 yayaya çarpıp kaçtı

Eskişehir'de yönetimindeki otomobille 2 kişiye çarparak yaralanmasına neden olan ve daha sonra da kaçan türkücü Nuray Hafiftaş polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Büyükdere Mahallesi Gençlik Bulvarı Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü önünde bugün saat 13.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, 44 yaşındaki Nuray Hafiftaş yönetimindeki 34 UF 9161 plakalı otomobil yolun karşısına geçmek isteyen 47 yaşındaki Şahin Kaya ile 41 yaşındaki Tamer Aksoy’a çarpıp kaçtı.

Kazada yaralanan Şahin Kaya ile Tamer Aksoy ambulansla yakındaki Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tamer Aksoy’un sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken Şahin Kaya’nın ise olayda kollarının ve bacaklarının kırıldığı bildirildi.

GÖZALTINA ALINDI

Polis, olaydan sonra otomobiliyle kaçan Nuray Hafiftaş’ı Eskişehir-Bilecik karayolunun 11’inci kilometresinde durdurdu. Hafiftaş, polisler tarafından Şehit Ali Gaffar Okkan Polis Merkezi’ne götürülerek gözaltına alındı.

Hafiftaş’ın yol çalışması nedeniyle sinyalizasyon ışıklarının yanmadığı ve ulaşımın tek yönden yapıldığı Gençlik Bulvarı’nda, önüne aniden çıkan 2 yayaya çarptığı belirtildi. Türkücünün, Afyonkarihisr’dan İstanbul’a gittiği kaydedildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Nuray Hafiftaş’ın ifadesinin alınacağını, cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda serbest bırakılıp bırakılmayacağına karar verileceğini belirtti.

Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2007 Pazar 16:03:04
Güncelleme :6 Ağustos 2007 Pazartesi 09:21:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?