4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Nuri Alço'dan destek çağrısı!

Eskişehirli sinema sanatçısı Nuri Alço, Eskişehirspor için herkesi el ele vermeye davet ederken, Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan'dan da Kırmızı-siyahlı takıma yakışır bir otobüs almasını istedi.

Eskişehirspor Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Nuri Alço, "Herkes elini taşın altına sokmalı. Ben de bir sanatçı olarak Eskişehirspor'un yanında olmak için sık sık İstanbul'dan Eskişehir'e geliyorum. İnşallah eski Eskişehirspor'u tüm Türkiye'ye tanıtırız. Eskişehirsporlu olmak özveri istiyor. Takımın iyi bir yere gelmesi bizi mutlu eder. Eskişehir'i, Eskişehirspor ile tanıtabiliriz. Onun için de sanatçı, işveren, işadamı, fabrika sahibi, büyük tüccar hepimiz el ele verip Eskişehirspor'a yardımcı olmalıyız" dedi.

Eskişehirspor'un çok büyük bir borç ödeyerek Süper Lig'e çıktığını kaydeden Nuri Alço, "Bilhassa Ticaret Odası başkanına sesleniyorum. Ümi Karan'ın imza töreninde Eskişehirspor için otobüs teklifini meclis gündemine getireceğine dair söz vermişti. Bir otobüs alması ona yakışır. Bu kadar maddi gücü, parası olan bir insanın sadece kullanım hakkını vermek kaydıyla yeni bir otobüsü Eskişehirspor'a bağışlarsa, çok seviniriz. Zannediyorum verecektir de. Çünkü, kendi malıdır. Koskoca Eskişehirspor için bir Ticaret Odası'nın ismini yazdırması, güzel bir reklamı olur. Bu kadar sözden sonra, o gün belediye başkanı da kendisine söyledi. 'Sadece arabayla kurtulamazsın, sahanın yapımda da yardımcı olacaksın' dedi. İnşallah, ona da katkıları olur. Önce Eskişehirspor'a yakışır bir otobüs almasını ben de rica ediyorum. Ne gerekirse, hepimiz yardımcı olacağız" diye konuştu.

Alço, çok iyi yerlere geleceğine inandığı Eskişehirspor'un sezon açılışında Adnan Şenses ve Ebru Gündeş'in konser vermesini istediklerini, bunun
için girişimlerde bulunduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 12:15:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?