5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Öfkeli evlat dehşet saçtı

ANNESİNİ VE KENDİNDEN 4 YAŞ BÜYÜK ÜVEY BABASINI BIÇAKLADI

Eskişehir’de kendinden 4 yaş büyük üvey babasını 13 yerinden, annesini de göğsünden bıçakladığı iddia edilen genç, yaralı halde kaçarken yakalandı.

Olay, Kurtuluş Mahallesi Orta Sokağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, H.Ç. (22), 2 yıl önce öz annesi H.G. (46) ile evlenen üvey babası İ.G. (26) ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı.

Münakaşanın büyümesi üzerine H.Ç., kendinden 4 yaş büyük üvey babası İ.G.’yi evlerinin bahçesinde 13 yerinden bıçakladı. H.Ç. araya giren annesi H.G.’yi de göğsünden bıçaklayarak yaraladı. Yaralanan İ.G. ile kendinden 20 yaş büyük karısı H.G.’ye ilk müdahaleyi, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri sokakta yaptı. Sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirilen İ.G. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, H.G. de Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. H.G.’nin ambulansa bindirilirken ağladığı gözlendi.

Bu arada, kavgada kendisi de elinden yaralanan şüpheli H.Ç. polis ekiplerince olay yerinin yakınlarında yakalanarak gözaltına alındı. H.Ç.’nin, annesinin kendinden 20 yaş küçük İ.G. ile evlenmesini tasvip etmediği, bu yüzden olayı gerçekleştirdiği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ANNESİNİ VE KENDİNDEN 4 YAŞ BÜYÜK ÜVEY BABASINI BIÇAKLADI
ANNESİNİ VE KENDİNDEN 4 YAŞ BÜYÜK ÜVEY BABASINI BIÇAKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 03:00:04
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 23:07:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?