5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Öğrenciler okullarına kavuştu

ESKİŞEHİR'DE YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

Eskişehir'de yeni eğitim ve öğretim yılı törenle başladı.

2010-2011 öğretim ve öğretimin yılının başlaması münasebetiyle Vilayet Alanı'nda bir tören düzenlendi. Tören, anıta çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, başarılı olmanın yolunun düzenli ve sistemli çalışmaktan geçtiğini belirterek, "Sizlerin gelecekte ülkemiz için yapacağınız katkıları görmek bizim için en büyük mutluluktur. Sizleri iyi yetişmiş birer fert olarak, modern bilime dayalı, bilgi üreten ve bu bilgileri geliştirip ekonomik ve sosyal faydaya çeviren, öz güveni yüksek fertler olarak görmekten onur duyacağız. Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nda Türkiye üçüncü olduk. Lisans yerleştirme sınavında ise 4 yıllık fakültelere yerleştirme oranı bakımından Türkiye birincisi olduk. Bunu hep birlikte başardık ve bu çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. Yeni öğretim yılının çocuklarımıza, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Törene Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Kavas, yetkililer ve öğrenci ve öğretmenler katıldı.

ESKİŞEHİR'DE YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 12:53:01
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 17:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?