4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Okulda 'yeşil bahçe' mutluluğu!

Eskişehir'de bir lisenin öğretmen ve velileri, okullarının bahçesini yeşillendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e teşekkür plaketi verdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin bir süre önce okullarda başlattığı bahçe düzenleme ve güzelleştirme çalışmaları beğeni kazandı.

Belediyenin çalışma gerçekleştirdiği okullardan Gökmeydan Mahallesi'nde bulunan Turgut Reis Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden bir grup öğretmen ile Okul Aile Birliği üyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’i ziyaret etti.

Okul Müdür Yardımcısı İlhan Özata, "Okulumuzun bahçesi bakımsızdı ve dışarıdan sık sık çöp atılıyordu. Belediyemizin peyzaj düzenlemeleri sonucu okul bahçemiz yemyeşil oldu. Bahçenin yeni halini görenler, artık dışarıdan çöp atmıyor. Başkan Büyükerşen'e hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz" dedi.

Yılmaz Büyükerşen ise, hayata geçirdikleri projelerin beğenilmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, "Ortaya çıkarttığımız güzelliklerin korunması ve yaşatılması büyük önem taşıyor. Bu sebeple değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerine kamu mallarına zarar vermemeleri, çevreyi kirletmemeleri ve kirletenleri gördüklerinde de uyarmaları konusunda daha fazla eğitim vermeliler" diye konuştu.

Özata ve beraberindekiler, daha sonra okullarına yaptığı hizmetten dolayı Başkan Büyükerşen’e teşekkür plaketi ile bir buket çiçek verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 20:37:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?