6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Öldüren iyilik!

Eskişehir'de, üç gün önce intihar eden genç bir kızın, ödünç verdiği altınları alamayınca bunalıma girdiği ve bu sebeple intihar ettiği iddia edildi.


Genç kızın, 3 kadının emanet olarak aldıkları 200 bin YTL'lik altını geri vermeyince bunalıma girdiği ve tabancayla kendisini öldürdüğü belirtildi.


Olay, 3 gün önce Çamlıca Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. 2002 seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı olan Eşref Çakır'ın kızı E. Çakır (17), evde kendini tabancayla başından vurarak intihar etmişti. Genç kızın intihar sebebini araştıran Emniyet Müdürlüğü Ağır Suçlar Amirliği ekipleri, genç kızın babası Çakır'ın ölümünün ardından evlerine taziye ziyaretine gelen ve köylüleri oldukları öğrenilen anne Fatma A. (54), İstanbul'da bir sağlık kuruluşunda çalışan kızı Z.A. (32) ile kız kardeşi Gülşen A. (27)'nın E.Ç.'den ödünç olarak aldıkları 200 bin YTL değerindeki altını geri vermemeleri üzerine girdiği bunalım sonucu intihar ettiğini belirledi. Ekipler, E.Ç.'nin intiharından 2 gün önce İstanbul'a gittiğini, bu sırada E.Ç.'nin yakınlarının da evden kaçtığını düşündükleri kızlarının bulunması için polise başvurduklarını belirledi.
Polis, İstanbul'da oturan anne ve iki kızını "intihara azmettirmek" suçundan gözaltına aldı. Zanlılar, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2008 Pazar 15:49:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?