5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Öleceğini Facebook'tan yazmış!

Eskişehir'de Nazan Biçici isimli hemşire, iş çıkışı yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Ağır yaralı olarak olay yerinin yakındaki çalıştığı Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Biçici, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Araç sürücü Ahmet H. ise olay sonrası gözaltına alındı. Genç hemşirenin kazadan iki gün önce internetteki sosyal paylaşım sitesi facebook'taki sayfasına 'Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın. Otopsi istiyorum hayallerime, kurduğum düşler eceliyle ölmüş olamaz.' şeklinde duygularını yazdığı belirtildi. Arkadaşları ise ölüm haberi üzerine facebook'ta Biçici için taziye yazışması başlattı.

Hemşire Nazan Biçici(20), bir süre önce açılan Bursa- Ankara Karayolu üzerindeki Acıbadem Hastanesi Kalp Damar Cerrahi Yoğun Bakım servisi'nde işe başladı. Hemşire Biçici, dün akşam saatlerinde mesai bitimi sonrasında iş yerinden ayrılarak evine gitmek üzere yola çıktı. Ancak, Ahmet H. idaresindeki 26 TD 392 plakalı otomobil, Uluönder Mahallesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen Biçici'ye çarptı. Aracın çarpmasıyla ağır yaralanan Biçici, olay yerine yakın görev yaptığı Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Fakat Biçici, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.

Hemşire Biçici için görev yaptığı Acıbadem Hastanes'inde öğle saatlerinde bir tören düzenlendi. Genç Hemşire'nin ailesi, yakınları ve arkadaşlarının katıldığı törende, gözyaşları adeta sel oldu. Genç hemşirenin cenazesi burada yapılan törenin ardından defnedilmek üzere memleketi Bilecik'in Bozhöyük ilçesine götürüldü. Genç Hemşire, Bozhöyük'te bugün toprağa verilecek.


Bu arada, hemşirenin kazadan iki gün önce internetteki sosyal paylaşım sitesi facebook'taki sayfasına "Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın. Otopsi istiyorum hayallerime, kurduğum düşler eceliyle ölmüş olamaz.'' şeklinde duygularını yazdığı öğrenildi. Arkadaşları ise ölüm haberi üzerine facebook'ta genç hemşire için taziye yazışması başlattı. Arkadaşlarının hemşire için "Allah mekânını cennet eylesin, içini nur ile doldursun. Seni çok özleyeceğiz. Seni çok seviyoruz." şeklinde duygularını yazdı.

...
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2010 Salı 18:30:14
Güncelleme :28 Aralık 2010 Salı 18:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?