3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Ölümsüz aşıklar nikah tazeledi!

ŞEHR-İ AŞK ADASI ÖLÜMSÜZ AŞKLARA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl Eskişehir’e kazandırdığı Şehr-i Aşk Adası, Akademi Mezunları Derneği’nin nikâh tazeleme törenine ev sahipliği yaptı.

Şehr-i Aşk Adası’nda nikah tazeleyen gruplara bir yenisi daha eklendi. İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nin 53. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanından gelen Akademi Mezunları Derneği üyeleri Şehr-i Aşk Adası’nda nikâh tazeledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in kıydığı sembolik nikâh’ın şahitliklerini ise Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Kavas, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Canan Demir ve Seyhan Büyükerşen yaptı.

Tören sırasında bir konuşma yapan Başkan Büyükerşen, İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ni Eskişehir’e kazandıran Prof. Dr. Orhan Oğuz’a teşekkür etti. İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunlarının aşklarına bu şehirde başladığını söyleyen Büyükerşen, “Yıllar sonra yine Eskişehir’de bir araya geldiniz. Öğrencilik yıllarınızda başlayan aşklarınızı geçmişte nikâh ile taçlandırdınız. Bugün ise nikâhlarınızı tazelemek için bir araya geldiniz. Hepinizi en içten duygularımla kutluyorum” şeklinde konuştu.

46 çiftin nikâhının tazelendiği tören sonrasında katılanlara günün anısına birer sertifika verildi ve çiftler kütüklere, isimlerinin yazılı olduğu plakaları çakarak aşklarını bir kez daha ölümsüzleştirdiler.

ŞEHR-İ AŞK ADASI ÖLÜMSÜZ AŞKLARA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
ŞEHR-İ AŞK ADASI ÖLÜMSÜZ AŞKLARA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 14:55:05
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 17:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?