3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Onun kimyasını bozacağım

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİR'DE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Önümüzdeki günlerde de kimyasını bozacağım" dedi.

Anemon Otel'de Çağdaş Gazeteciler Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen Uğur Mumcu'yu anma etkinliğine katılan Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın ruh halinden endişe ettiğini belirterek, "Bana dengesiz dedi. Başbakanın en kısa zamanda hastaneye gitmesini öneririm. Mutlaka hekimler bir çare bulacaktır. Önümüzdeki günlerde de kimyasını bozacağım. Erzurum'a gittim, gördüm. Sayın Başbakan dedi ki 'oradaki tesisleri görmüş mü'. Ben oradaki bereketsizliği gördüm; tesis var, kar yok. Çiftçiye soralım, esnafa soralım, sanayiciye soralım; kim memnun içinde bulunduğu ortamdan? Olamaz çünkü bereket yok. Kazandıkları paradan da bir şey anlamıyorlar. Ancak şimdiki hükümet hortumculara bereketli oluyor'' diye konuştu.

Basın mensuplarının özgürce işlerini yapamadıklarını iddia eden Kılıçdaroğlu, "Basın mensuplarının sesi çıkmıyor. Bundan sonra onların da sesi biz olacağız. İktidara geldiğimizde medyanın özgür olmasını sağlayacağız. Bizler tarlada da çalışacağız, yer altına inip madende de çalışacağız, sanayiye de gideceğiz. Her yerde vatandaşlarla olacağız. Onların iktidarda bizlere ihtiyaçları olduğunu söyleyeceğiz. Artık halk, AKP iktidarından fayda olmadığını anladı. Artık özgürce halk çıkıp Cumhuriyet Halk Partisine destek veriyor. AKP demokrasisinde ıslık çalmak suç, malı götürmek serbest olmuş. Bundan sonra biz de hep beraber ıslık çalacağız ve korkmayacağız. Halkın iktidarı olarak inatla yürüyeceğiz. Biz ikinci ulusal halk kurtuluşunu başlattık. Bir şeyler yapacağız dediğimizde Başbakan bu kaynağı nerden bulduğumuzu merak ediyor. Bence Başbakan hesaptan da anlamıyor. Herkes şahit olsun, halkın iktidarı olarak geldiğimizde yoksulluğu tarihe gömeceğiz. Ve ev hanımlarına hayat sigortası içinde en az 600 TL ödeyeceğiz. İşte AKP, yoksulluktan milleti halkı ezerek geldiği için acıma duyguları gelişmemiştir" dedi.

Etkinlikte Kılıçdaroğlu'na, plaket verildi.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİR'DE
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİR'DE
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİR'DE
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİR'DE
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2011 Pazar 23:04:02
Güncelleme :23 Ocak 2011 Pazar 23:44:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ekrem IP: 93.129.54.xxx Tarih : 24.01.2011 18:04:05

Önce 2 aylik (yada neyse iste) Torunununun Sigorta kaydini bir sil , ve bunu acikla "BEN COK PISMANIM diye),Sonra seni dinleyelim, Bir insan bu kadar olur