6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

ÖSS dönüşü kaza anneyi çıldırttı!

Eskişehir'de ÖSS sonrasında eve dönen oğlunun trafik kazası geçirdiği haberiyle yıkılan anne, kaza mahallinde oğlunu göremeyince fenalık geçirdi.

Ancak bir anda oğlunu karşısında gören annenin gözyaşları bu kez sevinç gözyaşlarına dönüştü.

Edinilen bilgiye göre kaza, Eskişehir-Bursa karayolu TEİ girişinde meydana geldi. Sürücü Bülent T. idaresindeki 26 DT 023 plakalı otomobil, Bayramgazi Y.'nin kullandığı 26 TF 800 plakalı yolcu otobüsüne çarptıktan sonra Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi'nde öğrenim gören ve yeniden girdiği Anadolu Üniversitesi'ndeki ÖSS'den dönen sürücü Ersin Efe (23) yönetimindeki 26 KL 555 plakalı otomobille çarpıştı. Efe'nin kullandığı otomobil, çarpmanın etkisiyle savrularak takla attı.

Çocuklarının kaza geçirdiği haberi üzerine olay yerine gelen Efe'nin annesi Semra Efe ve baba Mustafa Efe, kaza mahallinde oğullarını göremeyince fenalık geçirdi. Anne Semra Efe, oğlunun ekiplerin yanında olduğunu fark edince gözyaşlarına boğuldu. Uzun süre oğluna sarılarak ağlayan anne, oğlunun kazadan yara almadan kurtulmasıyla teselli buldu. Trafik ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2008 Pazar 16:10:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bülent Tanrıkulu IP: 195.234.165.xxx Tarih : 16.06.2008 18:08:30

Kazanın oluşumu tamamen hatalı olarak anlatılmıştır , kazada orta refüjde sinyal vererek geçmek için hareketsiz bekleyen ve kazada hiçbir hatası bulunmayan sürücü olarak beni kazanın sorumlusu olarak göstermemizi ve olayın bilgi alınmadan aktarılmasını kınıyorum.Olayda hatalı dönüş yapan otobüs sürücüsü % 70 , üniversite sınavından çıkan öğrencide % 30 oranında suçlu bulunmuştur. Üniversite öğrencisi arkadaş hatalı dönüş yapan otobüse çarpmamak için çalışırken kontrolünü kaybederek beklemekte olan benim aracıma çarpmıştır. Haber ile ilgili olarak gerekli resmi kurumlardan da teyitleri almak kayıdı ile gerekli düzeltmeyi yapmamız için bilgilerinize. Genel olarak tüm anne ve babalardan da üniversite sınavı gibi stresli ve gençlerin dikkatini dağıtan bir olayda çocuklarını sınava kendilerinin götürüp getirmelerini en azından araç kullanmalarına müsade etmemelerini rica ediyorum. Saygılarımla