5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Otomobil kanala uçtu: 2 ölü

OTOMOBİL KANALA UÇTU: 2 ÖLÜ

Eskişehir'de, sulama kanalına uçan otomobilde bulunan 2 genç boğularak öldü.

Özkan Balçık (23) idaresindeki 26 PY 521 plakalı otomobil, Yeşiltepe Mahallesi Ayalp Sokağı'nda kontrolden çıkıp yol kenarında bulunan ağaca çarptıktan sonra DSİ'ye ait sulama kanalına uçtu.

İhbar üzerine gelen polis, su içinde ters duran aracın çıkarılması için Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, 112 Acil Servis ile İl Afet Acil Durum Müdürlüğü'nden yardım istedi. Aracın vinçle kaldırılmasıyla Hakan Orak'ın (24) cesedi araç içerisinden arkadaşı Özkan Balçık'ın cesedi ise sudan çıkardı. Orak'ın, oturduğu

ön koltuğun yanındaki kapının açılmaması üzerine biraz açmayı başardığı arka camdan dışarıya çıkmak isterken başının sıkışması neticesinde hayatını kaybettiği görüldü.

Bu arada olay yerine gelen Özkan Balçık'ın babası Arif Balçık, oğlunu ve arkadaşının cesedini teşhis ederken hayatının en zor anlarını yaşadı. Ölen Özkan Balçık'ın kardeşinin ise askerde olduğu öğrenildi.

Öte yandan dalgıçlar, araçta başka kimse olup olmadığını tespit etmek için kanalda bir süre araştırma yaptı.

OTOMOBİL KANALA UÇTU: 2 ÖLÜ
OTOMOBİL KANALA UÇTU: 2 ÖLÜ
OTOMOBİL KANALA UÇTU: 2 ÖLÜ
OTOMOBİL KANALA UÇTU: 2 ÖLÜ
OTOMOBİL KANALA UÇTU: 2 ÖLÜ
OTOMOBİL KANALA UÇTU: 2 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 10:22:04
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 18:50:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ŞEMSETTİN DOĞAN IP: 78.166.118.xxx Tarih : 8.09.2010 21:12:16

CİVANİM İKİ  GENCİN BÖYLE BİR GÜNDE HAYATLARINI KAYBETMİŞ OLMASI BİZLERİ DERİN BİR ÜZÜNTÜYE BOĞMUŞTUR. ONLARA ALLAHTAN RAHMET KEDERLİ AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM ALLAH SABIR VERSİN.