6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Otomobil yaşlı kadına çarptı

Eskişehir’de bir otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybederken, kazadan sonra kaçan sürücüyü aracın kırılan parçaları ele verdi.


Alınan bilgiye göre, Atatürk Bulvarı İl Milli Eğitim Müdürlüğü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarptığı Behiye Uğuz (61), olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazadan sonra kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için araştırma başlatan polis ekipleri, çarpmanın etkisiyle kaza yerine düşen araç parçalarını incelemeye başladı. Bahse konu parçalardan yola çıkan polisler, Akarbaşı Mahallesi’nde yaşlı kadına çarptığı iddia edilen sürücü C.U.’yu yakaladı. Gözaltına alınan ve alkollü çıktığı bildirilen sürücünün kullandığı 26 TA 382 plakalı otomobil de, incelenmek üzere otoparka çekildi. Bu arada, elinde taşıdığı tastaki yemek yola saçılan Behiye Uğuz’un ölüm haberini alarak kaza mahalline gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Uğuz’un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.


Cumhuriyet Savcılığı kazayla ilgili tahkikat başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 22:50:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?