6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Otomobilinin önünü kesip bıçakladılar

ESKİŞEHİR’de, 5 kişi, önünü kesip para istedikleri otomobilin sürücüsünü bıçakla yaraladı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan 5 zanlı polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Alanönü Mahallesi’nde önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 26 NF 200 plakalı otomobiliyle evine gitmekte olan Şakir Güner Ergin’in (41) önünü kesen zanlılar, İbrahim Akkuş (25), Murat Akasya (28), Cengiz Ateşli (28), Mehmet Kenar (25) ve Rüstem Şifaoğlu (28) para istedi.

Zanlılar, parasının olmadığı söyleyen Şakir Güner Ergin’i otomobilden indirip dövmeye başladı. Zanlılardan İbrahim Akkuş, Şakir Güner Ergin’i karnından bıçakladı. Zanlılar olayı görüp motosikletiyle babasının yanına gelen Umut Ergin’i de (21) dövdü. Zanlılar daha sonra otomobilin camını kırıp içeriden ruhsatı ve Umut Ergin’in motosikletini alıp kaçtı.

Yaralanan Şakir Güner Ergin 112 Acil Servis ambulansıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olay yerinden kaçan 5 zanlıyı yakaladı.

Gözaltına alınan zanlılardan Mehmet Kenar ile Cengiz Ateşli’nin 4 gün önce de Akcami Mahallesi’ndeki bir fırının camını kırıp içeriden ekmek ve poğaça çaldıkları belirlendi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri zanlıların sorgulamalarının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

DHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 17:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?