5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Öznur gözyaşlarıyla uğurlandı

ÖZNUR'UN CENAZESİ GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Eskişehir'de 10 gündür aranan ve ormanda toprağa gömülü olarak bulunan 11 yaşındaki Öznur Uluişden, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Küçük kızın cenazesinin eve getirilmesi sırasında mahalle sakinleri sloganlar atarak katilin idam edilmesini isterken, babanın ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi.

Eskişehir'de, 10 gün önce hentbol antrenmanına gitmek için evinden ayrılan ilköğretim öğrencisinin ormanlık alanda toprağa gömülü olarak bulunmuştu. Tecavüz edildikten sonra boğulup gömüldüğü tespit edilen Öznur'un cenazesi, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu'ndan alınarak, Çankaya Mahallesi Radar Camisi'ne getirildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde mahalle sakinleri, katilin idam edilmesini istedi. Vatandaşlar, "Çocuklarımızı okula götüremez hale geldik. Gerekli tedbirler alınsın" dediler.

Çok sayıda polis ekibinin görev aldığı cenaze töreninde baba Recep Uluişden'in ayakta durmakta zorluk çektiği gözlendi. Küçük kızın cenazesi, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazını müteakip Asli Mezarlık'ta toprağa verildi.

ÖZNUR'UN CENAZESİ GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
ÖZNUR'UN CENAZESİ GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
ÖZNUR'UN CENAZESİ GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
ÖZNUR'UN CENAZESİ GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 20:27:02
Güncelleme :15 Eylül 2010 Çarşamba 17:53:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gül IP: 88.229.161.xxx Tarih : 15.09.2010 19:51:48

allah ailesine sabır versin çok acı bişey  ama gereken ceza verilmez sokak köpeklerini hadım ediyorlar asıl böylelerine uygulasalar  bunların köpeklerden bir farkı yok insan olamaz böyle yapan utanmaz birde  çoluk çocuk sahibi şerefsiz  ama ne yazıkki   az bir ceza  alır çıkar yine başkasının canını yakar ctürkiyede cezalar caydırıcı olmadığı olmadığı içinb bu tür olaylar çok oluyor ve olacakta ne diyelim ailesine sabır versin allah sabrıda yok çok acı