3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Parıltılı dünyaya hücum

Neşe Erberk Model Ajansı’nın pilot bölge olarak seçtiği Eskişehir’de başlattığı ve finali 13 Mayıs’ta yapılacak "Anadolu’da Yeni Yüzler" yarışmasına, bugüne kadar 46 gencin başvurduğu bildirildi.

Projenin ilk ayağı Eskişehir’de yapılacak olan yarışmanın tanıtım partisi, Door’s Park’ta gerçekleştirildi. Sunuculuğunu ünlü manken Atilla Saral’ın yaptığı organizasyonda, profesyonel mankenler, yarışmanın sponsoru olan Sarar Giyim’in genç markası İnterview koleksiyonlarını tanıttı.

Anadolu’da yaşayan ve mankenlik, fotomodellik, spikerlik, oyunculuk yapmak isteyen kabiliyetli gençlerin üniversite öğrencisi ya da mezunu olması, en az bir alanda (enstrüman çalma, lisanslı sporculuk, resim yapma, oyunculuk) yeteneği olması gerekiyor.

Erberk Ajansı’n sahibi Neşe Erberk, 30 Nisan’a kadar müracaatların kabul edileceğini açıklayarak, "Mankenlik, modellik, hatta oyunculuk yozlaşmaya başladı. Kültürlü ve kaliteli gençlerin destek vermenizi istiyoruz. Üniversite öğrencisi ya da mezunu olan bu gençlerimizin başlattığı bayrağı, yeni gençlerin devralması gerekiyor. Yarışmanın finali podyum mankenliği, fotomodellik, oyunculuk, bayan büyük beden dallarında yapılacak. Büyük beden firmalarının bu alanda da manken görmek istemesi sebebiyle farklı bir kategoride yarışma düzenledik. Mayıs ayının ilk haftasında Eskişehir’de ilk elemeyi yapacağız. 9 Mayıs’ta başlayacak kampın sonunda, 13 Mayıs akşamı muhteşem finali Anemon Otel’de gerçekleştireceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2005 Çarşamba 14:26:30
Güncelleme :1 Nisan 2005 Cuma 14:58:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?