4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Patlamada yaralı sayısı 15'e yükseldi

Eskişehir'de bir parfümeri dükkanında meydana gelen patlamada yaralananların sayısı 15'e yükseldi.

Edinilen bilgiye göre, Deliklitaş Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'nde bir parfümeri dükkanında saat 12.00 sıralarında henüz sebebi tespit edilemeyen kuvvetli bir patlama meydana geldi.

atlamayla ortalık savaş alanına dönerken, yaralanan 15 kişi kaldırıldıkları çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan biri, "Ben apartman görevlisiyim. Orada oturuyordum. Ne olduğunu, ne patladığını bilmiyorum. Büyük bir gürültüyle patlama oldu.Şuurumu kaybetmedim. İçeride çok kişi vardı. Kimler vardı bilmiyorum" dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, patlamanın büyük bir ihtimalle doğalgaz sıkışmasından kaynaklandığını ifade ederken, her türlü ihtimali değerlendiren Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü bomba imha ekipleri de güvenlik şeridiyle çevrili olay yerinde geniş çaplı araştırmasını sürdürüyor.

Patlamanın meydana geldiği dükkanın içinde ölenlerin olmasından endişe edilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 15:39:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?