8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Pencereden eve girince bıçaklandı

ESKİŞEHİR’de 21 yaşındaki Murat Dal, gece açık olan pencereden akrabası Şükran Dal adlı kızın ailesiyle birlikte oturduğu evine girince, kızın ağabeyi Cafer Dal tarafından sırtından bıçakla ağır yaralandı.


71 Evler Mahallesi Akgüller Sokak’ta gece saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, Murat Dal uzaktan akrabası olan sevdiği 18 yaşındaki Şükran Dal’ın ailesiyle birlikte oturduğu evin odasına, açık olan pencereden girdi. Odada bir süre Şükran Dal ile konuşan Murat Dal, içeriye giren Şükran Dal’ın ağabeyi 22 yaşındaki Cafer Dal ile tartıştı. Cafer Dal evlerine penceren giren Murat Dal’ı sırtının 3 yerinden bıçakladı.

Ağır yaralanan Murat Dal, çağırılan 112 ambulansıyla önce Eskişehir Devlet Hastanesi’ne, oradan da Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şükran Dal, polise verdiği ifadesinde sanığın tek katlı evlerinin açık olan penceresinden içerisiye girdiğini, kendisine susmasını söylediğini, bu sırada odaya ağabeyi Cafer Dal’ın girdiğini öne sürdü. Şükran Dal, “Çıkan tartışmada Murat Dal bıçakla yaralandı” dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri bıçaklama olayına karışan Cafer Dal’ın yakalanarak gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.

DHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2007 Salı 12:47:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?