8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Polis çayır operasyonu yaptı

Eskişehir'de polisin düzenlediği "Çayır" adlı uyuşturucu operasyonunda biri Ürdün uyruklu 6 kişi yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik "Çayır" kod adlı operasyon düzenledi. Operasyonda, teşekkül halinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen B.Ç. ile Ürdün uyruklu Türk vatandaşı Ş.S. ve M.S. yakalandı.

Bu şahıslarla bağlantılı oldukları ve kullanmak maksadıyla uyuşturucu madde bulundurdukları ileri sürülen G.Ö, E.T. ve R.T. de gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda, 3 gram kenevir tohumu, bir miktar esrar sarımında kullanılan çarşaf, esrar içiminde kullanılan kova ve pet şişe ile bir ruhsatsız av tüfeği, 17 adet fişek ele geçirildi.


Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edilen B.Ç, Ş.S. ve M.S. tutuklanırken, diğer 3 kişi serbest bırakıldı.

 
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu madde tacirlerine karşı operasyonların aynı hassasiyetle sürdürüldüğünü belirterek, "Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek, bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 17:29:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?