4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Polis gece-gündüz görev başında!

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel, "Eskişehir polisi, en huzurlu ve güvenli kent olan Eskişehir'in böyle kalması için gece gündüz demeden, özverili, cansiperane çalışmaya devam edecektir" dedi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 164. yıldönümü, çeşitli faaliyetlerle kutlandı. Vilayet Meydanı'nda düzenlenen törende, İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel, Polis Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Çokaklı anıta çelenk bıraktı.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Eskişehir Emniyet Müdürü Savaş Yücel, Türk Polis Teşkilatının 164. kuruluş yıldönümünü kutlamanın onur, gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Polisin, dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de başta hayat hakkı olmak üzere ayrı ayrı her vatandaşın temel hak ve özgürlüklerinin koruyucusu olmaya devam edeceğini vurgulayan Yücel, "Gururla ilan ve ifade ediyorum ki, Eskişehirliler'in desteğini almış ve şehri ile bütünleşmiş Eskişehir polisi olarak tüm Türk Polis Teşkilatının hedefi olan, toplumsal barışı sağlanmış, kalkınmasını gerçekleştirmiş, huzurlu ve güvenli bir Türkiye başlığı altında en huzurlu ve güvenli kent olan Eskişehir'imizin öyle kalması için gece gündüz demeden özverili, cansiperane çalışmalarını yapmaya devam edecektir" diye konuştu.

Polis kıyafetli çocukların ilgi odağı olduğu törene, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda emniyet mensubu katıldı.

Emniyet Müdürü Yücel, törenin ardından makamında tebrikleri kabul etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 20:55:26
Güncelleme :10 Nisan 2009 Cuma 20:58:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?