4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Polisi vuran sürücü tutuklandı

Eskişehir'de, "yavaş git" dediği için tartıştığı bir polis memurunu tabancayla yaraladığı iddia edilen sürücü tutuklandı.

Olay, Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'nde önceki gün gece saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre, görevde olmayıp arkadaşları B.E. (35) ve İ.Y. (26) ile lokantaya gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen sivil polis memuru K.C. (39), bahse konu yerden hızlı bir şekilde geçen otomobil sürücüsü T.A.'ya yavaş seyretmesi için el işareti yaptı.

Bunun üzerine araçtan inen E.P. (28), T.A. (25) ile K.C., B.E. ve İ.Y. arasında tartışma çıktı. Münakaşa esnasında T.A., B.E. adlı kadının başına tabanca kabzasıyla vurdu. Bu esnada ateş alan tabancadan çıkan kurşun, K.C.'nin başını sıyırdı.

Hafif şekilde yaralanan B.E. ve K.C., olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölümden dönen polis memuru K.C. ile arkadaşı B.E. tedavilerinin ardından taburcu edildi. Silahlı saldırganların olay yerinden kaçarken ateş ettikleri tabancadan çıkan bir kurşun da bir işyerinin camına isabet etti. Bir süre sonra şüphelileri suç aleti tabancayla birlikte yakalayan polis ekipleri, E.P.'nin bir şirketten kiraladığı belirlenen otomobilini ise bir alışveriş merkezinin otoparkında terk halde buldu.

Emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.P. serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 15:44:04
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 16:02:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?