8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Polisten 'gasp' operasyonu

Eskişehir'de, emekli bir polis memurunun tabancasını gasp ettiği iddia edilen bir kişi, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. 

Alınan bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi Ziya Paşa Caddesi üzerinde 13 gün önce emekli polis memuru Feramuz Yılmaz'ın (48) darp edilerek tabancasının gasp edilmesi olayıyla ilgili Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ağır Suçlar Bürosu ekipleri araştırma başlattı. Yapılan takip neticesinde, olayın şüphelisi olduğu iddia edilen H.T. (32), Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde Eskişehir Polisi'nin düzenlediği operasyonda, gasp edilen tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Eskişehir'e getirilerek sorgusuna başlanan H.T.'nin gasp suçlamasını reddettiği ve olay sırasında yanında 3 gün önce "hırsızlık" suçundan tutuklanan V.D.'nin de bulunduğunu iddia ettiği öğrenildi. 

Olayla alakalı soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 12:57:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET SÖYLER IP: 85.100.224.xxx Tarih : 22.01.2007 08:54:13
ÇEKİRGE BİR SIÇRAR İKİ SIÇRAR.ESKİŞEHİR POLİSİNİ TEBRİK ETMEK LAZIM.BÖYLE PİSLİKLERE GÖZ AÇTIRMADIĞI İÇİN.NE İSTEDİLER EMEKLİ POLİSTEN ADİLER. MİLLETİN CEBİNE,NAMUSUNA HER ŞEYİNE GÖZLERİNİ DİKTİLER.BUNLARA ÇOK AĞIR CEZA VERİLMELİKİ BİR DAHA AİT OLDUKLARI DELİKLERDEN ÇIKAMASINLAR.ADAMI VURUN DARP EDİN GASPEDİN SONRADA BEN YAPMADIM O YAPTI,YANIMDA ŞU VARDI,BU VARDI,BENİ VURACAK SANDIM,KORKTUM KAÇTIM,MADEM SİLAHI ALDIN,NİYE EMNİYETE GİDİP TESLİM ETMEDİN,GEÇİN BUNLARI BUNLARA KARGALAR BİLE GÜLER.VUR YARALA BELİNDEKİNİ CEBİNDEKİNİ AL SONRA MASUMUM,YEMEZLER BUNLARI.