9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

Polonyalı öğrencilerden başkana ziyaret

Leonardo Da Vinci Eğitim Programı' çerçevesinde Eskişehir'e gelen Polonyalı öğrenci topluluğu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Ali Güven Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin yürüttüğü eğitim programı çerçevesinde Eskişehir'e gelen Polonyalı 25 öğrenci, öğretmenleri nezaretinde Büyükşehir Belediyesi'ne gelerek Başkan Büyükerşen'i makamında ziyaret etti. Konuk öğrencileri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda kabul eden Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükerşen, iki ülke arasındaki ilişkilerin bir çok alanda daha da geliştirilmesi temennisinde bulundu.

Leonardo Da Vinci Eğitim Projesi Koordinatörü Hasan Savaş ise, Ali Güven Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin misafiri olarak Eskişehir'e gelen öğrenci topluluğunun ve öğretmenlerin kenti çok beğendiklerini söyledi.
Polonyalı öğretmenler Dorat Nielbala ve Ryszard Regula da, Başkan Büyükerşen'e, Polonya'nın Milec şehri belediye başkanının iyi niyet ve selamlarını içeren mektubu ile bir plaket verdi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 18:11:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?