8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Protesto ederken ölüyordu

Eskişehir'de, bir kamyonetin çarptığı şahıs hayatını kaybetti. Kimliği meçhul sürücü kazadan sonra kaçarken, olay yerinde yayalar için üst geçit olmamasını protesto etmek maksadıyla araçların önüne atlayıp karayoluna yatan bir vatandaşı ise, polisler ölümden kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Çevre Yolu Polis Okulu Kavşağı yakınlarında bir akaryakıt istasyonu önünde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz tespit edilemeyen bir kamyonet, yolun karşısına geçmek isteyen İbrahim Arı'ya (36) çarptı. Kazada, İbrahim Arı olay yerinde hayatını kaybetti. Yayaya çarparak ölümüne sebep olan kamyonet sürücüsü ise, olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine kaza mahalline gelen polis ekipleri ve savcı, inceleme başlattı. Bu esnada, kaza yerinde yayalar için üst geçit olmamasına tepki gösteren ve "Başka canlar gitmesin" diye bağıran Recep Şengezer adlı vatandaş, araçların önüne atlayarak karayoluna yattı. Bunu fark eden bir polis memuru, hemen Şengezer'i karayolu kenarına çekerek, muhtemel ikinci bir kazanın yaşanmasının önüne geçti.

İbrahim Arı'nın cenazesi, incelemenin tamamlanmasının ardından otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü. Görgü şahitlerinin ifadelerinden yola çıkan polisler, kaza yerinden kaçan sürücünün kullandığı ileri sürülen açık sarı renkli, açık kasalı kamyonetin tespiti için çalışma başlattı..

Kazayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2007 Cumartesi 18:20:13
Güncelleme :27 Ekim 2007 Cumartesi 21:21:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?