6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Rıza Çalımbay'dan açıklama

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eskişehir'de oynanması düşünülen Avrupa takımlarının yer alacağı bir turnuvada ilk kez taraftarın karşısına çıkacaklarını söyledi.

Turkcell Süper Lig'e yükselen Eskişehirspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Ağustos ayında Eskişehir'de oynanması düşünülen ve Avrupa takımları ile birlikte Eskişehirspor'un da katılacağı turnuvada ilk kez taraftarın karşısına çıkacaklarını belirterek, "Eskişehir'de yapılması düşünülen bu turnuvaya Avrupa takımları katılacak, biz katılacağız. Bu turnuva, hem Eskişehir için faydalı olacak hem de biz taraftarın önüne çıkacağız, ilk kez taraftar karşısında olacağız. Turnuva büyük bir ihtimalle 9 Ağustos'ta yapılacak" dedi.

Çalımbay, iç transferlerle ilgili olarak ise, "Sözleşmesi devam eden arkadaşlarla devam edeceğiz. Gidecek olan arkadaşlarımız hakkında da yönetim kurulu bir açıklamada bulunacaktır. Benim ideal bir kadrom var, ideal bir takım değil. Yüksek rakamlar isteyen oyuncular olduğunda vazgeçtiklerimiz de oluyor. Ama oyuncuları seyrediyoruz, A olmazsa B oluyor mutlaka alternatifleri var" diye konuştu.
Çalımbay, yabancı bir kaleci almak için arayışların sürdüğünü sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 16:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?