6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Rıza hoca takımdan memnun

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımının oynadığı oyundan ve futbolcuların performansından memnun olduğunu söyledi.

Kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'de ikinci maçlarını oynadıklarını belirterek, "Ben takımın oynadığı oyundan çok memnunum. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Hacettepespor maçlarında takımın sergilediği futboldan, mücadeleden disiplinden çok memnunum. Herkes takımda varını yoğunu ortaya koyuyor. Ancak maçı kazanmak için gol atmak gerekiyor. Sadece bu maçlarda değil tüm hazırlık maçlarında maalesef son vuruşlarda, son paslarda dikkatsiz oluyoruz ve çok gol kaçırıyoruz. Yeni bir takımız, iyi golcülerimiz var. Oynanan oyundan ve arkadaşlarımdan çok memnunum. İnşallah ilerleyen zamanlarda gol sorununa da çözüm bulacağız" dedi.

Her türlü çalışmayı yaptıklarını belirten Çalımbay, oyuncuların son vuruşta biraz daha dikkatli olmasıyla istenilen sonuçların alınabileceğini ifade etti. Oynanan oyunun golle süslenmesiyle iyi neticelerin geleceğini anlatan Çalımbay, şöyle konuştu:

"Bundan sonra lig gittikçe zorlaşacak. Bunun da farkındayız. Lig devam eder gibi çalışmalarımız sürüyor. Cumartesi günü Bursaspor ile bir hazırlık maçı yapacağız. Kesinlikle netice önemli değil, önemli olan arkadaşlarımızın oynayacağı oyundur."
Süper Lig'e yeni çıkan takımların arasında mağlubiyeti olmayan tek takımın Eskişehirspor olduğunu da hatırlatan Çalımbay, taraftarın desteğiyle istedikleri yere geleceklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 17:46:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?