5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Sağlık Müdürü'nden fabrika ziyareti

Eskişehir Sağlık Müdürü Uz. Dr. Hüseyin Fidan ve Beylikova Kaymakamı Mesut Gençtürk, Beylikova ilçesindeki süt fabrikasını ziyaret etti.

Beylikova Kaymakamı Mesut Gençtürk ve Fidan'a fabrikayı gezdiren Fabrika Müdürü Ziraat Mühendisi Ömer Erdoğan Tuncagil, fabrikanın çalışması hakkında bilgi verdi. Tuncagil, "Fabrikamızda süt, kaşar peyniri ve peynirin her çeşidi, yoğurt, tereyağı, ayran, krem şanti üretiliyor. Beylikova dışında Sivrihisar, Mahmudiye, Çifteler'in yanı sıra TİGEM'den kontrollü süt alımlarımız devam ediyor. Fabrikada tamamı Beylikovalı toplam 76 işçi çalışıyor. Günde 450 ton üretim kapasitesine sahip fabrikamızda halen 100 ton üretim yapılıyor. Özellikle çalışan işçilerimizin bölge halkından olmasına özen gösteriyoruz" dedi.

Sağlık Müdürü Hüseyin Fidan da, "İlçe ziyaretlerimizde bölge de bulunan tesisleri de görme imkanı buluyoruz. İncelediğimiz fabrikada hijyene son derece önem verildiğini gördük. Ayrıca bölge ekonomisine sağladığı katkı kadar iş sahasının oluşmasında pay sahibi olan geniş çaplı üretim kapasitesine sahip tesislerimizi farkettiğimizde Eskişehir'de yaşayan bir vatandaş olarak mutlu oluyoruz. İnşallah sağlıklı üretim yapan bu tür tesislerimiz çoğalır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 18:21:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?