5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Saldırganları şişelerle kovaladı

KENDİSİNİ BIÇAKLAYANLARI İÇKİ ŞİŞELERİYLE KOVALADI

Eskişehir'de, bir tekel bayiinde "içki değiştirme" meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçaklanan oto kiralamacı, kendisine saldıran 4 kişiyi içki şişeleri atarak kovaladı.

Bıçaklama anı ve içki şişelerinin havada uçuştuğu olay, işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, Eskişehir'in Cumhuriyet Bulvarı'ndaki bir tekel bayiinde meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olan M.D., M.A., M.K. ve H.D., yanlarında getirdikleri bir şişe votkayı tekel bayii T.E.'ye vererek yerine bira istedi. T.E. içkiyi değiştirmeyeceğini söyleyince tartışma çıktı. Yandaki oto kiralama dükkanının sahibi Ahmet Yılmaz, bayideki münakaşaya katılıp, 4 kişinin dükkanından çıkmasını istedi. Bu esnada şahıslardan biri Yılmaz'ı sol bacağından bıçakladı. Bunun üzerine Ahmet Yılmaz, içki şişelerini 4

kişinin üzerine atmaya başladı.

Atılan şişelerin isabet etmesiyle yere düşen şahıslar, tekrar ayağa kallkıp dükkandan dışarı çıktı. Yılmaz, dükkan önündeki 4 kişiye eline geçirdiği dolu içki şişelerini atmayı sürdürdü. Ahmet Yılmaz, dükkan sahibi T.E.'nin, "Ağabey bir şey kalmadı, artık atma" demesi üzerine, zararını karşılayacağını söyleyerek, polis çağırmasını istedi. Dükkanın vitrin camlarının da kırıldığı olayda, 4 bin 500 TL civarında maddi hasar olduğu öğrenildi.

Tekel bayiindeki güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği olay yaklaşık 20 dakika sürdü. İhbar üzerine olay yerine polislerin gelmesiyle, yaralanan Ahmet Yılmaz ve diğer 4 kişi çeşitli hastanelere kaldırıldı. M.D., M.A., M.K. ve H.D. tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Ahmet Yılmaz da, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

KENDİSİNİ BIÇAKLAYANLARI İÇKİ ŞİŞELERİYLE KOVALADI
KENDİSİNİ BIÇAKLAYANLARI İÇKİ ŞİŞELERİYLE KOVALADI
KENDİSİNİ BIÇAKLAYANLARI İÇKİ ŞİŞELERİYLE KOVALADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 13:56:00
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 18:55:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?