5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Saldırı kurbanlarına hazin veda

İFTAR VAKTİ UĞRADIKLARI SİLAHLI SALDIRIDA ÖLEN 4 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

Eskişehir'de iftar vakti bir eve yapılan silahlı saldırıda ölen aynı aileden 4 kişinin cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dün iftar vakti İ.D. isimli şahıs, arazi anlaşmazlığı sebebiyle mahkemelik oldukları Yusuf T.'nin merkez Tepebaşı ilçesi, Koyunlar Mahallesi Zafer Sokak'taki evine av tüfeğiyle ateş açmış, olayda Yusuf T. (64), eşi Fatma T. (60) ile çocukları Selahattin T. olay yerinde, Zeynep T. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

4 kişinin cenazesi, ikamet ettikleri evlerinin önüne cenaze araçlarıyla getirildi. Hayatını kaybedenlerin yakınları gözyaşlarına boğulurken, fenalık geçirenlere 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti. Orta Mahalle'deki ilçe mezarlığında kılınan cenaze namazına AK Parti Eskişehir Milletvekili Murat Mercan'ın yanı sıra çok sayıda yetkili ve vatandaş katıldı.

Ayrı ayrı kılınan cenaze namazlarının ardından cenazeler, dualarla toprağa verildi. Milletvekili Mercan, "Çok üzücü ve hepimizi şoke eden bir olay. İnşallah bu tür olaylar tekrarlanmaz. Psikolojik alt yapısı mutlaka araştırmalı ve faili en kısa sürede bulunmalıdır" dedi.

Öte yandan olayda yaralanan Sadık T.'nin Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisinin sürdüğü bildirilirken, jandarma olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

İFTAR VAKTİ UĞRADIKLARI SİLAHLI SALDIRIDA ÖLEN 4 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ
İFTAR VAKTİ UĞRADIKLARI SİLAHLI SALDIRIDA ÖLEN 4 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 19:12:00
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 09:19:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?