6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Salon ısınmadı, davetliler dondu!

Eskişehir'de, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ile Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın da katıldığı Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Ocak ayı ihracat rakamları basın toplantısının yapıldığı fabrikada ısıtıcılar yetersiz kalınca, bakanlar ve davetliler toplantıyı paltolarıyla takip etmek zorunda kaldı.

Toplantının düzenlediği Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Paşabahçe Cam Fabrikası'na konulan ısıtıcılar yetersiz kalınca, salon ısınmadı. Soğuk havada gerçekleştirilen toplantıya katılan Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, konuşmaları paltolarını giyerek takip etmek zorunda kaldı.

TİM Başkanı Oğuz Satıcı ile protokol mensupları da paltolarını giydi. Toplantıya katılan bazı vatandaşların attı ve şapkalarıyla oturmaları dikkati çekti. Bu arada görevliler, ısıtıcıları davetlilere yaklaştırdı. Bakanlar Tüzmen ile Unakıtan, kendilerine ikram edilen çayları içerek ısınmaya çalıştı.

Plaket töreni sebebiyle çıkardığı paltosunu toplantı sonunda yeniden giyen Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, "Ben de artık çelikleme oldu. Bir şey olmaz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 16:03:36
Güncelleme :1 Şubat 2008 Cuma 16:12:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?