5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Sanatçılara nazar değdi

ESKİŞEHİR FİLM FESTİVALİ'NE KATILAN SANATÇILARA NAZAR DEĞDİ

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen 9. 11. ve 12. Uluslararası Eskişehir Film Festivali'ne katılan üç sanatçının açılış töreni öncesi başına gelenler, "festivale katılan sanatçılara nazar değiyor" yorumuna sebep oldu.

Sanatçı Müjde Ar, 5 Mayıs 2007 tarihinde gerçekleştirilen 9. Uluslararası Eskişehir Film Festivali'nin açılış töreni öncesi belinden rahatsızlandı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hastanesi'nde bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edilen ve doktorun 5 gün yatak istirahati vermesine rağmen güçlükle yürüyerek törene katılabilen Ar, Kadir İnanır ile birlikte "onur ödülü" aldı.

2 Mayıs 2009 tarihinde yapılan 11. Uluslararası Eskişehir Film Festivali'nin açılış törenine katılan sinema sanatçısı Nurgül Yeşilçay da, kaldığı otelin merdivenlerinden düşerek hafif şekilde yaralandı. Yeşilçay, eşi Cem Özer ile birlikte katıldığı festivalin açılışında bacağına sık sık buz tedavisi uygularken, gözyaşlarına hakim olamadı. Bu arada Yeşilçay'ı görüntüleyen bazı basın mensuplarının da yere düşmesi, espri konusu oldu.

12. Uluslararası Eskişehir Film Festivali'nin 2 gün önce düzenlenen açılış töreninde Zuhal Olcay ile birlikte onur ödülü alan sanatçı Cüneyt Arkın ise, törene dakikalar kala oğlu, gelini ve iki akrabasının trafik kazasında yaralandığını öğrenince önce hastaneye, sonra açılışa katıldı.

ESKİŞEHİR FİLM FESTİVALİ'NE KATILAN SANATÇILARA NAZAR DEĞDİ
ESKİŞEHİR FİLM FESTİVALİ'NE KATILAN SANATÇILARA NAZAR DEĞDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 13:26:02
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 20:38:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?