8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Şantajla fuhuş yaptırana meydan dayağı

ESKİŞEHİR’de dün gece otomobilinden inerek kaçmaya başlayan kadını kovalayan bir kişi, kadının yardım istemesi üzerine çevreden yetişenlerce dövüldü.

Olaya neden olan 24 yaşındaki Selda Can, dayak yiyen Ali Erdem Yaşa'nın çıplak fotoğrafılarını çektiğini ve silah tehtidiyle kendisine fuhuş yaptırdığını öne sürdü.


Şirintepe Mahallesi Yaylapınar Caddesi’nde dün saat 23.00 sıralarında Selda Can, 42 yaşındaki Ali Erdem Yaşa’nın kullandığı otomobilden inerek koşmaya başladı. Ali Erdem Yaşa da araçtan inip genç kadını kovaladı. Bu sırada Selda Can bağırarak yardım istedi. Yardım çığlıkları ile toplanan 13 kişi Ali Erdem Yaşa’yı dövdü. Mahalle sakinlerinden dayak yiyen Ali Erdem Yaşa polisi arayarak kendisini döven kişilerden şikayetçi oldu. 233 promil alkollü olduğu belirlenen Ali Erdem Yaşa polislere, “Bir aydan bu yana tanıdığım Selda Can ile akşam restorana gittik. Eğlendikten sonra Selda’yı otomobilimle evinin yakınına bıraktım. Bu sırada ellerinde sopa olan kişiler bana saldırdı” dedi.

“FUHUŞ YAPTIRIYORDU”

Polisler tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürülen Selda Can’ın da 189 promil alkollü olduğu belirlendi. Selda Can, Ali Erdem Yaşa’yı 6 aydan bu yana tanıdığınıbelirterek şu iddiada bulundu:

“Ali Erdem benim çıplak fotoğrafımı çekmişti. Bu fotoğrafı cep telefonuna kaydedek bana şantaj yapıp fuhuşa zorladı. Fuhuştan aldığım paraları da bana vermiyordu. Ayrıca taşıdığı tabancayla beni tehdit ediyordu. Olay gecesi yine beni erkeklere pazarlayacaktı. Ben kabul etmedim. Otomobil içerisinde tartıştık. Sokakta durunca hemen araçtan inip kaçmaya başladım. Ali Erdem’de peşimden geldi. Bana yetiştiğinde elindeki tabancasını gördüm. Eline vurunca tabanca yere düşüp park halindeki bir kamyonun altına girdi. Bu sırada gürültüler üzerine olay yerinde kalabalık toplandı. Ali Erdem bu kişilere küfür edince de dayak yedi.”

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kadının sözettiği 7.65 mm. çapındaki tabancanın park halindeki kamyonun altında bulunduğunu açıkladı. Yetkililer, gözaltına alınan Ali Erdem Yaşa ile kendisini döven 13 kişinin savcılığın talimatı ile serbet bırakıldığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.

DHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2007 Çarşamba 17:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?