4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Saraçoğlu'na ES-ES çıkarması

1965'liler Derneği Başkanı Mustafa Akgören, Anadolu'nun en büyük taraftar kitlesinin Eskişehirspor taraftarı olduğunu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda ispatlayacaklarını söyledi.

Kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen 1965'liler Derneği Başkanı Mustafa Akgören, yaşanan talihsizlikler neticesinde Bursaspor maçında alınan mağlubiyetin üzüntüsünü geçen hafta sonu Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetle unuttuklarını söyledi.

Galatasaray maçında Eskişehirspor taraftarının ne derece büyük olduğunu, maça renk kattığını; bölünmediği, gruplara ayrılmadığı sürece ne kadar büyük bir güç olduğunu dosta ve düşmana ispat ettiklerini ifade eden Akgören, "Önümüzdeki hafta da Kadıköy'de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Anadolu'nun en büyük taraftar kitlesinin Eskişehirspor taraftarı olduğunu ispatlayacağız. Hepsine de bunu kabul ettireceğiz. Galatasaray maçında sahaya yüreğini koyan bütün futbolculara, üzerlerine giydikleri bütün kıyafetleri sırılsıklam olmasına rağmen maçtan önce bir saat, maçtan sonra da bir saat takımlarını canla, başla destekleyen Eskişehirspor taraftarlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Akgören, taraftarlara her türlü imkanı sunan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve yönetim kurulu üyeleri ile kulübe desteklerini esirgemeyen Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 21:07:06
Güncelleme :25 Mart 2009 Çarşamba 21:13:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?