3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Sarar mı, Eldem mi ?

İşadamı Cemalettin Sarar ile Ali Eldem’in başkanlık için yarıştığı Eskişehir Ticaret Odası (ETO) seçimleri başladı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen seçimlerde, 6 bin 800 üyenin oy kullanması bekleniyor. Oy kullanma işlemleri sırasında başkan adayları Cemalettin Sarar ve Ali Eldem’i destekleyen kişilerin sandık başlarında üyeleri yönlendirdikleri gerekçesiyle zaman zaman seçime ara verildi.

Çevik kuvvet polisleri, saha içine yığılan üyeleri tribünlere çıkardı. Sarar ile Eldem de saha içindeki taraflarının tribüne çıkması hususunda uyarılarda bulundu. Seçimlerde tekrar aday olmayan ETO Başkanı Ayhan Arslan, beyaz listeyle seçime katılan Cemalettin Sarar ve yeşil listeyle yarışan Ali Eldem ile birlikte poz verdi. Birlik, beraberlik mesajları veren Sarar ile Eldem, seçimlerin Eskişehir’e hayırlar getirmesini diledi.

Öte yandan, 29 meslek dalında yapılan seçimlerde, meslek komitesi üyelerinin yanı sıra meslek grubundan oda meclisine gidecek olan temsilciler belirlenecek. Seçilecek 80 meclis üyesi ise ilk toplantıda meclis başkanı ve 2 katip üyeyi seçecek. Daha sonra aynı meclis üyeleri oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerini belirleyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2005 Salı 16:07:38
Güncelleme :1 Nisan 2005 Cuma 14:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?