4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Şehir magandaları yakalandı

Eskişehir'de, sokakta içki içmemeleri hususunda kendilerini uyaran bir işçiyi bıçakla öldürüp, 2 kişiyi de yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan gençlerin sayısı 6'ya yükseldi.

Edinilen bilgiye göre, 75. Yıl Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, “sokakta içki içme” meselesi yüzünden bir fabrikada işçi olarak çalışan İlhan İncekaya'nın (34) bıçakla öldürülmesi, Necdet B. ile Bülent A.'nın da yaralanması olayına karıştıkları iddia edilen A.C. ve M.Y. de gözaltına alındı.

Diğer şüpheliler M.Y. (20), M.T. (22), Y.Ç. (16) ve T.T.'nin (20) de yakalandığı olayla alakalı soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Önceki haber

Eskişehir'de, sokakta içki içmemeleri hususunda kendilerini uyaran bir işçiyi bıçakla öldürüp, 2 kişiyi de yaraladıkları iddia edilen ve yaşları 16 ila 22 arasında değişen 4 genç, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 75. Yıl Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, “sokakta içki içme” meselesi yüzünden bir fabrikada işçi olarak çalışan İlhan İncekaya'nın bıçakla öldürülmesi, Necdet B. ile Bülent A.'nın da yaralanması olayına karıştıkları iddia edilen M. Y. (20), M.T. (22), Y.Ç. (16) ve T.T. (20), aynı mahallede bulunan sebze hali yanındaki boş arazide jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, Eskişehir Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere 75. Yıl Mahallesi'ndeki jandarma karakoluna götürüldü.

Olayla alakalı soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 12:01:58
Güncelleme :13 Nisan 2009 Pazartesi 13:26:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?