6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Şehir magandaları yakalandı

Eskişehir'de, 4 kişinin bıçakla yaralanması ve 2 gencin 3 cep telefonu ile parasının gasp edilmesi olaylarının şüphelileri oldukları öne sürülen 1'i bayan 3 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce Yenibağlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir bayanla para karşılığı ilişkiye girmek için bahse konu yerde bir eve giden H.A. (27) ve H.T.D. (25), dövülüp bıçakla yaralanarak 3 cep telefonu ile 320 YTL'lerinin gasp edildiğini ileri sürdü.

İddia üzerine araştırma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ağır Suçlar Bürosu ekipleri, bahse konu adrese operasyon düzenledi. Olayın şüphelileri oldukları öne sürülen H.B. (22) adlı bayan ile S.A. (22) ve A.S. (39) yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 2 bıçak, bir miktar esrar maddesi ile 16 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Ayrıca, "6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet etmek" suçundan arandığı tespit edilen S.A.'nın, 25 gün önce Sivrihisar Caddesi'nde bir restoran önünde Y.T. (38) ile V.Ç.'nin (26) bıçakla yaralanması olayını da gerçekleştirdiğinin belirlendiği bildirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan H.A. adlı bayan ile S.A. ve A.S. "yağma, bıçakla kasten insan yaralamak ve uyuşturucu madde bulundurmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Olayla alakalı soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 21:43:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?