5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Şelale Parkı'nın yapımı sürüyor

ŞELALE PARKI'NDA İKİNCİ ETAP ÇALIŞMASI

Eskişehir'de, Şelale Parkı'nın ikinci etabı yaza hazırlanıyor.

Merkez Odunpazarı ilçe Belediyesi'nin Çankaya Mahallesi Şehit Mustafa Yıldız Sokağı'nda 15 bin metrekarelik alana yaptığı Şelale Parkı'nın 10 bin metrekalik ikinci etabının yapımı sürüyor.

Şehir manzaralı, yel değirmeni, büyük kaydırakları, çocuklar için özel oyun grupları ve anfi tiyatrosu olan park, çalışmalar tamamlandığında yeşil alanı, yürüme yolları ve oturma gruplarıyla zengin bir donanıma sahip olacak. Şelale Parkı'nın ikinci etabının mayıs ayı sonunda hazır olacağını ifade eden Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, "Sadece Çankayalılara değil, şehrin ve ülkenin her yerinden gelecek olan vatandaşlara da ev sahipliği yapacak olan Şelale Parkı, yaz mevsiminin vazgeçilmez adresi olacak" dedi.

ŞELALE PARKI'NDA İKİNCİ ETAP ÇALIŞMASI
ŞELALE PARKI'NDA İKİNCİ ETAP ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 16:06:02
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 16:24:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasin IP: 83.66.228.xxx Tarih : 30.04.2010 16:31:35

 odun pazari belediyesine oy verenleri Allah nasil biliyosa oyle yapsin arkadas tas dosedi parasini aldi kaldirim dosedi para aldi en son asvalt atti kim istediyse onunda parasini aldi 400 tl her seyin parasini ben vereceksem o zati insan ne halt etmeye cikti belediye baskanligina.. ama bu cihanda olmasa oteki tarafta burnundan getirtmeyen ne olsun.