6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Sergen, Eskişehir'le yollarını ayırdı

Bankasya Ligi'nden süper lige yükselme mücadelesi veren Eskişehirsporun yıldızı Sergen Yalçın kulüple yollarını ayırdı

SÜPER Lig'e yükselme mücadelesi veren Eskişehirspor'un yıldız futbolcusu Sergen Yalçın, takım arkadaşlarına ödeme yapılması konusunda Kulüp Başkanı Nebi Hatipoğlu ile tartıştıktan sonra kenti terketti.

TESİSLERİ TERKETTİ

Kırmızı siyahlı takımın kaptanı olan Sergen Yalçın, futbolcuların kulüpten alacaklarının ödenmesi için Başkan Nebi Hatipoğlu ile dün öğleden sonra bir görüşme yaptı. Görüşme sırasında yaşanan tartışmanın ardından Sergen Yalçın, antrenmana çıkmayarak tesisleri terketti ve İstanbul'a gitti.

"BAŞKAN:"KADRODAN ÇIKARTILDI"

Daha sonra da Başkan Nebi Hatipoğlu, futbolcusu Sergen Yalçın'la yönetim arasında bazı sorunlar yaşandığı belirtti, "Bu nedenle Sergen, Karşıyaka maçının kadrosuna alınmayacak. Bu maçtan sonra Sergen'le ilgili kararımızı vereceğiz" açıklamasını yaptı.

FUTBOLCULAR KARŞI ÇIKTI KADROYA ALINDI

Kırmızı siyahlı futbolcular, Sergen'in kadro dışı bırakıldığını öğrenince Başkanı Nebi Hatipoğlu'nun yanına giderek ligin bitimine 2 haftanın kaldığını, kaptan Sergen Yalçın'ın Karşıyaka maçı kadrosuna alınmasını istediler. Başkan Hatipoğlu'da futbolcularına Sergen'i affettiğini, Karşıyaka maçı kadrosuna alınacağını söyledi.

Kulüp yöneticileriyle bu nedenle telefonla konuştuğu öğrenilen Sergen'in İstanbul'dan uçakla İzmir'e gidip kırmızı siyahlı takıma katılabileceği belirtildi.

"HEDEF 3 PUAN"

Başkan Nebi Hatipoğlu, Süper Lig'e çıkma mücadelelerini son haftaya kadar sürdüreceklerini söyledi. Karşıyaka maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu vurgulayan Başkan Hatipoğlu, "Karşıyaka'yı yenmemiz gerekiyor. İzmir'den 3 puanla dönüp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Geniş bir kadroya sahibiz ve Karşıyaka'yı yenecek güçteyiz. Hedefimiz önce Karşıyaka, sonra da kendi sahamızda oynayacağımız Boluspor'u yenip 2 maçta 6 puan toplamak" dedi.

DHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 12:07:15
Güncelleme :2 Mayıs 2008 Cuma 12:13:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali dalgıç IP: 85.107.254.xxx Tarih : 3.05.2008 00:45:20

Sergen gibi oyuncular gelir gider.Ama Eskişehirspor daima kalır.Yönetimi bu hareketinde destekliyorum ve ağır para cezası verilmesini bekliyorum.Takımını seven ve çok önemli 2 maç kala para konusunu ortaya atan bir kişi ronaldinho olsa bile farketmez.Aynı muameleyi görür.Unutulmasınki eski Eskişehirspor geliyor ve kalıcı olacak.