8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Servisle kamyonet çarpıştı: 8 yaralı

Eskişehir'de işçi taşıyan servis midibüsüyle kamyonet çarpıştı. Kazada 6'si işçi 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, 71 Evler Mahallesi Kantar Sokağı ile Balsu Sokağı'nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikaya işçi taşıyan İsmail K. (28) idaresindeki 26 S 1301 plakalı midibüs, kavşakta Abdil D. (34) yönetimindeki 26 HT 840 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada, çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan ve bir inşaatın tel örgülerine takılarak duran midibüsün binalara çarpmaması faciayı önledi.

Kazada, kamyonet içinde sıkışarak ağır yaralanan sürücü Abdil D. ile yanında bulunan ve kimliği tespit edilemeyen bir kadın, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Abdil D. ile kimliği öğrenilemeyen kadın, 112 ambulansıyla götürüldüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada yaralanan işçiler Rıfat Akdere (29), Üzeyir Fidan (27), Burak Büyüktürk (21), Sadık Şükrü Titiz (41), Hacer Kazan (20), Şükrü Gülener (46) ise Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bahse konu kavşakta sık sık kaza olmasına tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerden yola lamba koymasını istedi. Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2007 Cuma 12:19:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?